Over Ons

Wij bouwen aan de beste ervaring in online betalen

Al meer dan 20 jaar hebben onze mensen ervaring met het bouwen van transactiesoftware. In het vorige bedrijf van Martien Poels (oprichter van PayCheckout) werd de complete technische infrastructuur van een aantal grote telecomcarriers gefaciliteerd. Ook de betalingen werden door onze software afgehandeld. Hoewel PayCheckout dus een jong bedrijf is, is er jarenlange ervaring in het afhandelen van betalingstransacties. In die tijd is er tot drie keer toe volledig nieuwe betaalsoftware gebouwd, die zo’n 25.000 transacties per dag afhandelde en die gekoppeld waren met 35 Payment Service Providers wereldwijd. Vanuit deze ervaring is PayCheckout opgericht.

Vanuit de kern onderscheidt de software van PayCheckout zich van alle andere aanbieders in de markt. “We zijn dan ook niet de 35 of 36ste PSP in de rij, die in Nederland op de markt komt”, aldus Frans Eliëns, CEO van PayCheckout. “De eerste gebruikers naar wie we geluisterd hebben waren onze eigen mensen, die heel goed konden aangeven wat hen frustreerde. Vervolgens hebben we zo’n 50 webshop developers en webshop eigenaren geïnterviewd en hen gevraagd wat ze graag anders willen in betaalsoftware. Al deze zaken hebben we ingebouwd in onze software”.

Nog altijd zien we de vraag van een klant als een uitdaging. Zo hebben we de afgelopen tijd regelmatig specifieke vragen gekregen en opgelost. Kortom PayCheckout is niet zomaar een Payment Service Provider en daarom durven we met recht te zeggen: PayCheckout: Your partner in payment challenges.

Spreekt ons verhaal je aan?

Neem contact op