Heb je beveiliging op orde

Wil jij je betalingen op het hoogste niveau beveiligd hebben? Zonder dat jij je daarvoor hoeft in te spannen?
Laat dat dan over aan PayCheckout.

verkopen met eenGERUST HART

Als wij voor je een transactie verwerken, dan hebben we informatie over die transactie nodig, zoals bijvoorbeeld het orderbedrag en de betaalmethode. Deze informatie wordt door de webshop doorgegeven aan ons. Om er zeker van te zijn, dat niemand anders die informatie kan inzien hebben we twee beveiligingslagen ingebouwd: we verwachten van de webshop een versleutelde verbinding (HTTPS) en zorgen daarnaast voor de beveiliging van de boodschap door middel van een SHA-256 encryptie. Verandert deze encryptie, dan zorgen wij ervoor, dat die automatisch geüpdatet wordt zonder extra programmeerwerk van de shop of van de developer.

Webshop
PCI DSS

veilig omgaan met creditcard gegevens:PCI DSS

De betaalkaartmaatschappijen zoals Visa en Mastercard hebben de standaard PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) in het leven geroepen. Deze standaard stelt eisen aan elke onderneming die creditcardgegevens verwerkt, opslaat en/of verstuurd. Wij voldoen aan de allerhoogste beveiligingsstandaard en kunnen daarmee garanderen dat jouw gegevens altijd veilig zijn.

PCI DSS

hoe werktCOMPLIANCE IN JE VOORDEEL

Elke financiële instelling hoort te voldoen aan compliance eisen. Dat wil zeggen dat we goed kijken wie we als klant aannemen, met welke derde partijen we zaken doen enz. Daarnaast monitoren we elke transactie in het voordeel van de consument en de webshop om fraude te voorkomen. Dat vraagt soms wat meer werk en extra vragen, maar geeft elke betrokkene minder kans op risico’s en dat is wat iedereen wenst.

Wil je online betalen opnieuw ontdekken?

Gratis aanmelden

Ontvang eenvoudig online betalingen